Skateboard
Mi s-a spus: fiul meu este skater, cam asta ar fi tema tortului. Mai intai nu am stiut despre ce e vorba, ma gandeam la placa de zapada. Dupa ce m-am dumirit, am zis dar cum sa-l facem ca sa fie si ceva de mancat din el (placa e subtire) , sa se poata transporta (cat de cat dimensiunile sa fie la scara si sa incapa in cutia de tort), asa am ajuns la concluzia ca o sa facem un skateboard cu rotile in sus.
Am purces la prepararea tortului, si decuparea lui asa cat de cat sa aduca a placa.
Mousse duo chocolate, pe romaneste: blat cacao, spuma de doua feluri ciocolata: alba si cu lapte (adica smantana, ciocolata, gelatina, vanilie) si ceva migdale coapte (ce inseamna la mine migdale coapte: adica date la cuptor). Imbracat in pasta de zahar.
Am tot oscilat la ce culoarea sa ma opresc : intre rosu si negru. Si am optat pentru negru. Prin urmare efectul optic a fost: Ce mic este! Chit ca are 2,300 kg. - sau pe aici
L-am fotografiat din toate unghiurile. (singurul lucru care nu e comestibil sunt cele doua osii - sau cum s-o chema chestia aia care uneste rotile: este un bat de frigaruie imbracat in pasta de zahar. Recomand ca si pasta de zahar sa fie evitata, este comestibila, este decorativa, dar mai bine savurezi gustul tortului).
La multi ani skater!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu