Ideea era sigla Dinamo. In forma de sigla? Da, se poate, dar sunt niste margini care rezulta din decupaj si cineva trebuie sa le manance asa ca mai bine nu.
La compozitie a fost : blat pricomigdale (adica albus, zahar, migdale,faina, praf de copt - proportia fiind de 6 albuse, 200 zahar, 200 migdale macinate, 2 linguri faina, un praf de copt si un praf de sare, vanilie) crema caramel cu migdale (zahar ars, unt, glabenuse amestecate spuma cu zahar si migdale), crema mascarpone cu ciocolata cu lapte (adica ciocolata cu lapte , frisca, mascarpone, gelatina) , mousse de ciocolata alba stracciatella (adica cu bucatele de ciocolata cu lapte) inca un blat pricomigdale.
Fiind un tort care nu era inalt , pana in 10 cm nu a fost necesar sa fie si lateralele imbracate in blat.
Imbracat in pasta de zahar. Aceiasi poveste: am intins prea subtire pasta de zahar rezultatul , suprafata mai putin neteda.
Rezultat:
Multumesc pentru incredere si .... toate celelalte. Prietenii stiu de ce.
Dupa cum vedeti la mine orice actiune este o conclucrare cu prietenii mei. Pai merdeneaua de 50 cm sau facalet (ca asa-i zicea la mama acasa) e de la Sori, cariocile de la Dani, ambalaju' de la Monica, cutiile de tort de la Geta, ... lista continua (fiecare din prietenii mei au cate o contributie intr-un anumit fel).
La multi ani Axi!
Super bun tortul. Felicitari, Alinutza!
RăspundețiȘtergerePentru toate dar in mod special pentru acesta.
;)